Ervaringen


Wat een geluk heb ik gehad dat ik Adrie kreeg aangeraden. Wat een kennis en liefde voor het vak heeft deze vrouw. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Adrie door haar eerlijkheid, positiviteit en persoonlijke aanpak. Ze heeft me zoveel vertrouwen in het voeden gegeven en wat was het fijn om dagelijks even contact te hebben. Super dankbaar voor haar support. Marloes


Ik heb Adrie leren kennen via een borstvoedingsvoorlichting. Toen bij mij na een keizersnede de borstvoeding niet op gang kwam en ik bovendien in het ziekenhuis veel verschillende adviezen had ontvangen wist ik het echt even niet meer. Anderhalve week na de geboorte kwam Adrie op woensdagochtend langs en na 4 dagen kon ik mijn zoon volledig borstvoeding geven en had ik de fles niet meer nodig.


Ik kan Adrie aan iedereen aanraden waarbij de borstvoeding niet op gang komt of als je problemen hebt met of vragen over borstvoeding. Ik heb al meerdere vrouwen naar haar doorverwezen, altijd met een positief resultaat.